3. května 2010

Letem světem květnem...

Květen

... v květnu jsem opět nějak stávkovala - nebyla chuť, nálada ani čas na každodenní psaní a focení. Přesto se toho událo docela dost:



Nikča - měla nabitý měsíc - absolvovala poslední zvonění, svaťák, maturitu (zvládla v pohodě, i když byla dost nervózní) a nakonec slavnostní předání vysvědčení, u kterého asistovala celá rodina. Také dostala vyrozumění, že jí přijali na VŠ - FHS UK. Je to šikula a udělala nám radost. Teď ji čekají dlooouhé prázdniny.



Tomík - absolvoval s družinou a školou několik výletů - výšlap na Hněvín, výlet na letiště do Braňan (vyhlídkový let jsme mu bez dozoru někoho z nás nedopřáli...) a třídní výlet do Mělníka na soutok Labe a Vltavy, muzea hraček. Tady jim bohužel nepřálo počasí, takže zmokli a domů se Tomík vrátil s úplně promočenými botami i ponožkami, naštěstí to odnesl jen rýmou. Dva víkendy strávil na chatě s babičkou a dědou, ten první dokonce prodloužený, kdy jsme ho na jeden den omluvili ve škole (stejně měli suplování, protože pí. učitelka byla na školním pobytu v Budvě).


Dva víkendy jsme věnovali malování - první schodišti a chodbě nahoře a poslední ložnici...


A konečně začala stavba parkoviště...


...úterní cestování do knihovny

... nedělní procházka ke kostelu

...slavnostní předávání maturitního vysvědčení

...poslední plavání

... sestavování komody

...i to je moje práce

Žádné komentáře:

Okomentovat