30. srpna 2010

30. srpna

Pondělí - Beckiland

...na dnešek plánovaný výlet do zábavního parku v Plohnu jsme kvůli počasí odložili, ale protože Tomík byl na výlet natěšený, hledali jsme nějakou náhradu, pokud možno pod střechou, abychom nezmrzli. Tomík si vybral Beckiland, protože tam byl minulý školní rok dvakrát s družinou a moc se mu tam líbilo. Přidala se k nám i kamarádka s dětmi a tak měl Tomík bezva parťačku. Tomík s Amelinkou řádily na atrakcích od půl dvanácté do půl šesté, Lukášek většinu času jezdil na tříkolce s vozíčkem, já s Nikčou a Pegy jsme si zaběhly i do Ikei a tatínek si na svém notebooku zvládl udělat nějaké pracovní věci, takže spokojení byli všichni :)


3 komentáře:

  1. Elen, to je náhodička:-) zrovna včera mi jedna maminka doporučovala Beckiland a Človíčkov na Zličíně. Járu totiž bere řízení a prý jsou tam i motokáry a autíčka. Prosím tě, nebylo tam moc lidí? Jára totiž davy moc nezvládá...Docela bych to tam s ním zkusila, určitě by se mu tam taky líbilo.
    Fotky jsou pěkné, líbí se mi ty "horolezeské":-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moni, dopoledne když jsme tam dorazili, tak tam bylo opravdu pusto a prázdno, odpoledne už tam bylo dětí dost. A motokáry a autíčka tam opravdu jsou, myslím, že Járovi by se to líbilo. Kamarádka, která byla s dětmi minulý týden v Človíčkově, říkala, že tam bylo dětí daleko víc.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky, někdy to vyzkoušíme:-)

    OdpovědětVymazat